pick yourself up, and dust yourself off

det känns som jag jobbar i en uppförsbacke hela tiden och jag kommer liksom inte upp. idag har det känts tyngre än vanligt. jag kan inte direkt säga varför. men därför så längtar jag mest tillbaka dit där allt var ganska så mycket bättre (trots att jag tydligen var stor som ett hus, foton ljuger aldrig. har dock inte tagit med de värsta. och ser jag ut sådär nu så dör jag) allt var så lätt där. inga bekymmer med något. för man insåg verkligen hur bra man har det här hemma. det är svårt att ibland få perspektiv när man är mitt uppe i det. och det är precis så det är nu. det som frustrerar mig är att jag inte vet hur man ska få fram den känslan. som sagt jag innan. jag behöver något som får mig att tappa andan.

det fanns en tid då ingenting kändes som så mycket mer

är det här allt, tror jag nog att jag vänder om


GAMBIA februari 2010

siktar mot toppen så långt jag kan nåhon är rätt smal. och schysst stil. charmig. och bara allmänt snygg.
okej, såhär vill jag också se ut. tack.
blir jättesugen på att klippa av mig håret igen när jag ser henne.
tror dessvärre att det inte gör underverk på resten av kroppen....

Något större

img_6022 (MMS)

Känns som jag går och väntar på att något ska hända. Något som kan ta luften ur mig. På ett sådant sätt som ger ny energi. För jag behöver det. Verkligen.


Lilla mobilbloggandet

Jag och tinne har dansat. Snart är vi lika bra som tha flow. Min kropp sa emot lite innan och jag var inte alls sugen på dansen. men jag följde med ändå. Svettades floder och orkade knappt cykla hem. Jag hoppas mest att det beror på att jag fick ut massor av träningen och att det inte beror på någon sjukdom.

Nu på kvällskvisten har det ätits stekta äggmackor och kollats på tjejen som åkte till Polen för att få större bröst. Och vaknade med en grov hjärnskada istället. Precis innan sitt bröllop. Helt sjukt. Robin sa att om det hände mig så skulle han komma och hälsa på mig varje dag. Det är kärlek det.

Nu ska det sovas. Iförd mina raggsockar. Fått för mig att jag sover mycket bättre då. Så nu kan jag inte sluta.

farmor & farfar

hittade den här långt bak i bildgalleriet:

då när saker och ting var lite mer som vanligt.
jag saknar dem.

det verkar som hon överlevt

idag har jag varit ledig. tänkte vakna tidigt och hinna med lite. vaknade tio och var fortfarande astrött och helt fel i kroppen. jag mår inte riktigt hundra. är någon slags förkyldningsaktigt som far runt i kroppen. vid elva tog jag cykeln och andades lite frisk luft in i lungorna. drog ner till massagen och fick fömodligen igång allt i kroppen ännu mer. varit frusen ända sen jag var där. har sen tvättat, fixat garderoben, diskat, dammsugit, badat. nu sitter jag här och är ganska hungrig men jag tänker att jag väntar tills robin kommer hem. borde vara snart.

har suttit i ett väldigt givande samtal idag igen med 3's trevliga personal. älskar dem mest av allt i hela världen. fattar inte att efter 10 samtal kan de fortfarande inte kan få saker att fungera. är någon skapligt fel på deras service.

snart är den lediga dagen slut och jag får ångest över att jag inte gjort något roligt överhuvudtaget.

dare me

tydligen blivit utmanad av britta att göra en sån här grej. bäst att lyda. here it goes.

Fyra mål jag har med livet
:
- åka runt och se saker i världen. hoppas på usa till nästa år.
- uppskatta livet och inte stressa igenom det.
- gifta mig och få fina friska barn med karln jag älskar.
- våga följa mina drömmar

Fyra tv-program jag inte klarar av:

- bingolotto
- americas funniest homevideos
- våra värsta år
- travet

Fyra bästa svenska låtarna just nu
- oskar linnros - genom eld
- håkan hellström - jag vet vilken dy hon varit i
- kent - socker
- daniel adams-ray - förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Fyra svåra sidor av mig

- svårt att vara ensam
- tjurskalligt envis
- jämför mig alldeles för ofta med andra personer som jag tycker är bättre/snyggare/snällare
- prestationsångest


all i want now is a white light momentdet är inget vidare det här med bloggen. veckorna susar förbi och jag hinner inte med alls. snart är det jul. motivationen är på noll. har iallafall beställt grejer till julkorten för typ 200 kr idag. bra där!

tinne och jag fortsätter med dansen. igår hade vi en dålig dag båda två och var inte alls speciellt peppade. det var tungt hela tiden. hoppas på bättring nästa vecka. jag borde verkligen ta tag i att gå och köpa det där kortet på FRISK också. skulle vara trevligt att se trevlig ut. och framför allt känna sig trevlig.

och inatt blev jag faster igen. fabian blev storebror. johanna och mickes familj är nu fyra personer. jag älskar dessa små. och om man blir såhär exhalterad av dem. hur ska det då bli den dagen det är dags att få egna?

idag efter jobbet har jag bakat cupcakes. för imorgon är det min tur att ha fredagsfika. tänkte göra mig till lite extra. efter jobbet ska vi på visning med make-up store. och sen ska jag och anna mest hänga. på lördag är det dags för hjälpa till att packa upp och flytta åt micke och johanna. och mysa med lilleman och hans älskade storebror. på kvällen har min andra bror jocke 30års fest och jag har gjort en present till honom. satt hela kvällen igår. kan inte riktigt avslöja här. inte för att jag tror att han läser. men det finns andra. kommer kanske ett bildbevis senare. då ska vi äta, dansa och slänga tallrikar i golvet. det är grekiskt tema på festen.

nu kommer snart min man hem som har jobbat sent och varit borta hela veckan.
jag lovade att jag skulle tappa upp ett bad tills han är hemma.

förövrigt så är jag dålig på det här, jag borde kanske sluta upp helt istället.

Det här är förmodligen det fulaste men det...

img_0234 (MMS)

Det här är förmodligen det fulaste men det absolut skönaste lakanet som finns. Min mamma och pappa brukade sova i dessa när de var unga och hälsade på hos farmor och farfar. De är alltså jätte gamla! Retro. Nu ska jag sova. Gonatt!


seek g6

dessa gör krigandet lite lättare.världskriget och jag

robin har ockuperat datorn varje ledig stund på sista tiden så det har varit dålig update. älskar world of warcraft. är det någon som egentligen förstår meningen med det spelet? robin försöker förklara att det inte allt är osocialt när han sitter fastklistrad hela tiden. för han sitter ju brevid mig i soffan. och det är absolut inte töntigt heller. nähä?

idag är jag ledig. och ledig på riktigt en tisdag för första gången sen efter semestern. annars har det alltid varit något jag måste göra eller fixa de dagarna. och det tänkte jag fira med en lite sovmorgon imorse. men redan igår kände jag något obehagligt förkyldningsaktigt i halsen och imorse var det ett faktum. jag är förkyld. igen. så det blev inte så mycket skön sömn efter att robin åkte iväg imorse. nu jag har slappat i soffan. eller rättare sagt, undvikit att resa mig för att jag vet vad som väntar. lägenheten har förklarat krig så idag tänkte jag vara fredsmäklare. alltså plocka undan, vika tvätt, tvätta ny tvätt, bädda rent, diska, damma, dammsuga och svabba golv. sen hoppas jag vi är vänner ett tag igen.

sen om jag nu blir klar innan klockan är för mycket så kanske jag tar bilen till ikea eller återvinningen. är sugen på lite nytt. om jag vågar köra ut bilen ur vårt garage. jag hatar det. och jag ska göra korvstroganoff också. det hatar robin.

om jag får låna datorn så kanske jag skriver lite sen igen. jag saknar det här lite.
hejhej så länge.

RSS 2.0