välkommen åter, snälla sol, lys över land och vatten

Idag har jag haft världens skönaste lediga dag. Heeeela dagen har varit jättebra och jag har hunnit massa saker!

Gick upp och åt frukost och sen tog jag på mig löpkläderna och gick ner till massagen, där fick jag veta att jag har svaga muskler i höften/bäckenet och för att öva upp dessa ska man kniiiiipa och ta i samtidigt när man gör vissa övningar. Väldigt naturligt med andra ord. Har iallafall starka ben. Något positivt.

Sen sprang jag hem. Genomsvett.
Städade lägenheten och spelade sjuk hög musik. Efter jag hade duschat drog jag på mig en orange kjol. För att det är vår och sådär. Sen tog jag cykeln ner till stan i vårvärmen och där gick jag och tinne runt och njöt. Jag köpte fina ägg som man ska hänga i påskriset.

Efter en tur på stan så gick vi till Babettes och skulle äta sånt där afternoontea, åt sådär hundra olika kakor och 8 koppar te. Anna och Sophia kom också och sen satt vi där i 4 timmar. Kan varmt rekommendera!
Åkte hem och svirade om för att sedan dra ner på stan och avnjuta ett glas vin med Anna och hennes kompisar.

När jag kom hem så var jag hungrig eftersom jag bara ätit kakor på hela dagen så jag åt lite falukorv. Rå. Jättenyttigt.

Världens skönaste dag iallafall. Nu kom Robin hem och vi ska sova. Ser fram emot att ha en riktigt mysig helg med min man. Efter lite jobb på lördag vill säga. Känns som det var hundra år sen vi träffades på riktigt och inte bara en timme innan sömnen tränger sig på.

Jag älskar förövrigt att våren är här.
Snälla stanna!


så länge du hör musiken

just nu i livet är jag en ganska lycklig tjej. det händer saker runt mig. bra grejer! ih. jag är så spänd!

började dagen med massa pussar och ord från min fina karl som åkte till irland med grabbarna nu ikväll. och när man inte har samma arbetstider och inte hinner ses innan man ska åka bort så får man göra sånt på morgonen. fint äre.

och idag har jag börjat uppladdningen inför blodomloppet, tog ett varv vid ån på lunchen och sprang 3 km på ca 17 min. är väl iallafall en bra början.efter jobbet gick jag på stan med tinne en sväng och sen köpte hon fika åt oss för att jag glömt plånboken hemma. min sugamama. sen pratade jag ihjäl tinne och sen åkte hon hem.

när jag kom hem så packade jag för att imorgon ska jag sova hos pappa. pappa är också ensam för mamma är i sälen. vi ska visst ut och äta på kvällen och på lördag åker jag och camilla till stockholm på utbildning och middag. klockan 8.00 går tåget så min lediga helg bjuder inte direkt på någon slags sovmorgon. men jag hoppas det blir roligt!

på söndag kommer jag hem och då tänkte jag försöka träna på eftermiddagen och kanske umgås med anna och jerry och framåt midnatt kommer väl min karl hem igen. välbehållen och sånt. och nästa vecka är det planeringar som står på schemat. mycket spännande! mer om det vid ett annat tillfälle. kanske.

nu ligger jag här och kan som sagt inte sova. jag ska väl iaf börja med att stänga av datorn.

... och även fast du inte tror det,
du kommer födas och dö och födas igen.
så länge du hör musiken
.


om att sova

jag och robin har olika sovperioder. oftast ligger han vaken halva natten medans jag somnar i luften på vägen ner innan jag ens träffar kudden. men just på sista tiden har vi på något lustigt sätt bytt plats. han har somnat före och jag ligger vaken och zappar på tv:n, får sen dåligt samvete och då stänger jag av den. och fortsätter ligga och vrida och vända mig medans man har hur han ligger långt borta i drömmarnas land. och blir avis. men jag kan verkligen inte sova. jag är inte ens trött. och det är ju självklart ganska tråkigt att vi inte lyckas ha samma rutiner.

men just ikväll spelar det kanske inte så stor roll. han är nästintill nylandad i irland och jag ligger ensam i sängen. och kan egentligen göra vad jag vill. utan att störa. så just nu har jag tv:n på, musik på datorn och ligger och knapprar sådär extra hårt bara för att jag kan, sjunger högt. men det är inte samma sak. inte alls. för jag tycker verkligen inte om att vara vaken när man ligger här utan att någon ligger bredvid och tycker att man är skit jobbig. jag inbillar mig att det knäpper i lägenheten (spöken), blir törstig - dricker - måste gå upp och kissa, kan inte stänga av något för att det blir för tyst, och ögonen blir aldrig tunga.

och jag har egenligen ingenting emot att va ensam, tycker det är skönt under rimliga perioder (månader är inte okej). t.ex sen jag kom hem idag har jag stått i graderoben och kollat igenom kläder som ska packas ner till helgen på utbildning och middag i stockholm, ändrat mig, prövat, slängt tillbaka, packat, packat om och ingen har gnällt att det tar tid, att man är fin i allt osvosv. sen kollade jag på "i don't know how she does it" med en stor kopp te och samtidigt målade jag naglarna, sen diskade jag, gick och pratade med mig själv, högt - men just precis när jag ska sova så hatar jag det.

och det värsta är att jag måste gå upp tidigt imorgon och lördag = jag borde verkligen sova för att få ihop det och så får jag ångest för att jag inte kan. jag kan liksom inte förmå mig att stänga av datorn och stänga ögonen. för det är så definitivt då. jag måste somna. och så länge inte ögonen är sådär tunga som man vill så vill jag inte stänga av. för då blir det tyst och jag vill inte ligga i tystnaden och glo. ensam.

jag saknar min varma, trygga karl. det är inte sovtid på riktigt utan att han ligger bredvid och tar plats. och egentligen är det så töntigt eftersom det handlar om några dagar och det har varit betydligt mer än så andra gånger. men det handlar nog egentligen om att allt blir lite roligare om man är två.

även en sån tråkig sak som att sova.

RSS 2.0