and I’m a goddamn fool, but then again so are you

hösten är underbar. tror egentligen jag tycker om alla årstider. på väldig olika sätt. men hösten är verkligen speciell. som de här dagarna när solen lyser och luften är alldeles frisk. det känns som man liksom kan få börja om på nytt. som om ingenting är omöjligt. så en söndag, ingen speciell överhuvudtaget egentligen så tog jag med mig kameran ut och njöt av linköpings höstliv tillsammans med den bästa låten jag vet just nu spelandes i öronen.

Sluta upp

Funderar på att lägga ner det här. På riktigt...


Att ändra sitt yttre

Ja, idag tänkte jag bli lite mindre vit och mer höstig. I håret alltså.

Blev kanske inte riktigt som jag tänkte och har mest stått framför spegeln sen jag kom hem och tänk att jag ser ut som en grävling. Robins reaktion var inte heller bättre.

Så nu hoppas vi att det finns tid att återgälda detta innan festen på lördag. Tycker jag vore trevligt.


Torsdagsledighet i ord och lite bild

Idag har jag varit ledig, gick ändå upp vid sju (mer död än levande) och drog och tränade med Anna. Sen skulle vi åka hem till henne och äta frukost men eftersom det regnade så gick vi till espressohouse och käkade. Där satt vi och mindes saker vi glömt och skrattade högt. Jag berättade att jag är lite nervös i magen inför tinnes och min fest. Saker och ting börjar dock klarna och vi slipper åka till Tyskland. Tjoho! Anna sa iaf att jag inte behöver vara nervös för att ALLA kommer ha jättekul. Fester är kul. Och så är det ju faktiskt. Eller? En annan jul grej var att två fåglar hade flugit in på fiket och satt och åt brödsmulor bredvid oss. Värsta buffén fick dem små!

Sen åkte vi hem och jag däckade i vår nya soffa ett par minuter innan det var dags att ta cykeln i monsunregnet ner till optikern. Blöt blev jag. Milt sagt. Och hos farbror optikern konstaterades det att jag ser sämre än innan. I den här takten lär jag väl snart bli blind. Rätt bitter. Så nu måste jag ta ett beslut: byta ut glasen i gamla bågarna + köpa ett par nya, bara köpa nya eller bara byta glas i de gamla. Kan ju tilläggas att det inte är något "specsavers - ta två betala för en" här inte. Eftersom jag är, ja, typ blind kostar mina glas sinnessjukt mycket. Gah! Mamma tycker att jag borde göra en sån där operation, jag tycker bara det verkar läskigt.

Sen gick jag genom stan med cykeln ner till mamma och efter en timme tog jag min cykel upp genom hela stan igen (kunde ju ställt den nånstans på stan kanske. Om jag tänkt till.) för att få fixa mina naglar efter sju veckor. Välbehövligt och fint blev det. Älskar att få vara en riktig tjej-tjej ibland.

Åkte hem och slängde min på soffan med en kopp te och kollade på " jag saknar dig" .. Helt okej. Lite tårar i ögonvrån. Kanske ska läsa boken. Nu ska jag försöka göra något att äta, Robin badar och sen ska vi se på "poppers pingviner" skrattar bara åt filmomslaget. Hoppas på succé!

Och ja, ni kanske undrar vart de där jädra USA fotona är.. Vår dator pallar inte att redigera bilder längre. Vi har beställt en ny. Som skulle kommit idag, men det gjorde den inte. Så vi älskar Elgiganten lite idag också. Men, när den är här. Då ska ni få bilder. Jag lovar! Ni får nöja er med halvtråkiga mobilinlägg tills dess.


Lilla helgen

Jaha, nu kanske ni undrar hur allt gick igår och jag kan då meddela att maten och efterrätten blev mycket omtyckt! Barnen var bananas och vi skrattade! William var asnöjd när han fick äta stearinljus. Ljushuvud.
Ja, det var egentligen så som kalas ska vara!
Jag fick fina presenter också! Gratängformar, fårskinn, pengar och ett armbandsur! Jovisst vet ni, fint som snus!
Robin agerade mänsklig diskmaskin hela kvällen. Kallade honom roblux 2011. Borde verkligen köpa en riktig diskmaskin. Jag hatar att diska.

Idag har vi vaknat tidigt som vanligt. Kan ju inte sova länge sen vi kom hem från Amerikat. Började kolla på film och datorn började krångla som vanligt. Då skrek robin "nej, nu åker vi fan och köper en ny dator" så då flög vi upp från soffan och gick ner på stan. Där var allt stängt. Men vi fikade och gick en sväng på staden. Sen gick vi hem och tog bilen till Elgiganten och beställde en ny dator som vi får hämta i veckan. Robin är som ett barn.

Åkte hem och åt sushi och blev lite ledsna för att det inte smakade som i San Diego. Kollade på film sen blev jag rastlös och gick på powerwalk. Jocke hade visst smugit in låtar på listan igår som gjorde att jag typ sprang. Inte mycket men ändå lite!

Nu kom vi nyss hem från Erik, snackat loss och sett på en grön lanterna. Nu ska det väl sovas. Klockan är alldeles för mycket! Gah.

Ja. Men det var väl helgen i helhet. Mycket bra. Nästa helg ska jag jobba min första lördag sen i maj. Blir spännande. Sen ska visst jag och tinne åka till Tyskland mitt i söndagsnatten. Hur ska det gå?


konsten att fylla år

Idag ska familjen komma och fira min 25:e årsdag som inföll i måndags.

Står i det lilla köket och steker kyckling helt febrilt. Svettas och snygg är jag i raggsockar, linne och pyjamasbyxor. Brandvarnaren som vi gömt i städskåpet började pipa och jag hittade den inte. Pep nåt så in så jag trodde att grannarna skulle komma hit och fråga varför jag är så dålig på att steka kyckling. Gömde den under madrassen i sängen sen. Så nu hör vi inte om den piper mer. Bra där!

Har förberett allt in i minsta detalj. Tror jag iallafall. T.om lagt kastanjer på bordet som jag plockade igår på vägen hem från jobbet.

Minns när man var liten och fyllde år och mest såg mamma och pappa fara runt och fixa medans man mest var nervös och spänd inför paketen. Skillnad nu när man är vuxen oså! Nu hoppas vi att alla gillar maten och efterrätten jag serverar.

(Hoppas iofs fortfarande på paket och sånt skoj. Så helt vuxen blir jag nog aldrig.)

 


 

 


RSS 2.0