Happy new year!

Sitter på tåget på väg hem från Stockholm där nyårshelgen har spenderats med Jerry och Anna. Längesen jag skrattat så mycket!

Gårdagen vistades i en stor vit päls, skyhöga förstora klackskor (trampade snett x antal ggr och Robin sa "nu får du fan ge dig!") och röda läppar. Kan varit lite överdrivet men det är ju nyår en gång om året som bekant. Avnjöt sen en nyårssupé utan dess like på GRILL, alla skålade vid 12slaget förutom robin för jerry råkade slå ner hans glas i golvet. Betalade nästan en för billig nota med sa till och de tackade oss och erbjöd oss champagne för att vi var ärliga men vi tackade tydligen nej (?!) och sen klämde vi in oss i en svarttaxi ner till Berns salonger med papper nerstoppade i skorna för att minska storleken lite. Skorna satt nu som ett smäck!
När vi kom in så tänkte vi alla "faaaAn!" för det kändes rätt segt och tråkigt. Någon form av live jazzband. Sen kom dj:n och spelade we found love och då jävlar dansade vi. Drack även någon form av kanelshot. Vidrig. Vid fyra hugget begav vi oss till Max och köpte nattmålet och min julklapp från mamma och pappa invigdes. Ihopvikbara skor! Måste vara det bästa som en tjej kan ha i väskan efter en utekväll. 

Sen åt vi hamburgare och jag fick en hicka som aldrig slutade. Somnade vid 5 i Robins armhåla och har legat snett i sängen hela natten. Skön...t. Nu har vi iallafall ett nytt år framför oss och jag har något form av känsla att det kommer bli ett bra år. 2011 har varit ett riktigt bra år! Men det är ju som man säger "det kan ju bara bli bättre!".

Happy new!


någon form av suddiga iphonebilder, men det är alltid nåt?

lämna avtryck
Postat av: Anna

Fasaden vad jobbigt att helgen är över! Sjukt kul Stockholms resa:)

2012-01-01 @ 19:39:34
Postat av: Anna

Fasaden vad jobbigt att helgen är över! Sjukt kul Stockholms resa:)

2012-01-01 @ 19:40:20

skriv något här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0