mamma & pappa

hittade två gamla foton hemma.
jag älskar er. tack för att ni finns.




laxen som braxade

efter besöket igår åkte jag och robin iväg mot tornby för att införskaffa diverse grejer. mitt i regnet. jättesöt var jag i min regnjacka. och när vi handlade mat tänkte jag passa på att testa ett nytt recept som jag läst, så varorna införskaffades och sen börjades matlagningen när vi kom hem. allt resulterade i att det smakade skit och jag fick inte i mig mer än en gaffel. lät så gott och enkelt: lax i ostsås med massor grönsaker ihopblandat med pasta. slängde maten och åt två mackor med ost och korv. bra söndagsmat. sen betade vi av greenzone på kvällen, jag somnade och missade sista timmen på filmen i vanlig ordning. idag har jag fått färga rött på jobbet och det var väldigt roligt att folk börjar fatta att det är fint. jag önskar också att jag kunde ha rött hår. men om jag skulle testa så skulle jag bli lika röd i huvudet som i håret. tyvärr. efter jobbet fixade jag angela i håret så nu är jag nog ledig ett tag om kvällarna igen när alla i familjen är fina igen. tog ju bara två veckor och beta igenom alla. robin var och tvättade hus. så nu ska vi dricka lite te och sen sova. jag ska snart bli bättre på att skriva igen. jag hinner bara inte just nu. eller orkar inte. eller, va man nu ska skylla på. imorgon när jag kommer hem så MÅSTE jag plugga körkortsteorin. inga ursäkter. inte ens för ett inlägg. så ni vet ni det. men jag kanske hinner med ett. ni får helt enkelt kolla och se. hehe. älskar cliffhangers. godnatt!

törnrosa sov i hundra år

världens mest efterlängtade lördag slutade i ett evigt sömnkaos. sov två timmar när robin kom hem. sen åkte vi och hyrde film och köpte mat. rullade av en film på två timmar. tänkte att jag skulle ta en liten paus innan nästa film. vaknade vid tolv och robin sov i andra änden av soffan. så vi gick till sängs. vaknade nio imorse. bra helg. tydligen trötta. nu är iallafall micke och fabian här. vi har gått på promenad, hoppat i sängen, ätit bullar, kollat på hitta nemo och nu är de och hämtar pizza till dem två. när de åkt ska jag och robin åka och handla mat, samt köpa en ny torkställning då den andra kollapsat helt. men klockan är bara halv ett. fortfarande lite av helgen kvar! bra att ändå vakna tidigt. det är väl som sagt veckans insikt. förövrigt så luktar det vitlök i hela huset. älskar när grannarna lagar mat.

allra minst en morgon

här sitter jag och äter godis. men det tycker jag att jag är värd efter att ha kravlat sig ur sängen klockan 05.30 imorse för att åka och jobba. solen höll nog typ på att gå upp när jag gick upp. lagom tidigt en lördagsmorgon tycker jag. men nu efter bruduppsättning, några klippningar och en festfixning har jag nu kommit hem. jag väntar just nu mest på robin. för då ska vi åka och hyra film, köpa mat på sol&ris och inta soffläge resten av lördagen. det skulle vara perfekt om det började regna nu i eftermiddag och resten av kvällen. för så länge man är inne. är regn heeelt okej. har förövrigt sjukt ont i fötterna för att jag de senaste veckorna har envisats med att ha på mig mina höga boots varje dag till jobbet. ska man var fin, får man lida pin. hejhej. dådå.

nya garderobsutfyllnader

idag på lunchen tänkte jag hitta lite nya kläder att ha på jobbet. men det blev istället lite mer grejer som man inte har när man jobbar (eftersom jag är hemma så ofta?) jag älskar byxorna och bältet. men skjortan är jag lite osäker på, ser ännu bredare ut om axlarna än vad jag redan är. men färgen är så fin. beslutsångest. är alltid såhär när man inte hinner testa grejerna i affären. och jag vet ju redan nu att även om jag aldrig kommer använda den så orkar jag inte heller gå och lämna tillbaka den. eh. okej. dagens i-landsproblem?











haft en så himla bra dag! och idag på jobbet har det varit väldigt roligt. blev väldigt blöt när jag cyklade dit men sen var dagen hur bra som helst. började dagen med en permanent, för två år sen trodde jag aldrig att jag tyckte det skulle vara roligt! jobbade till åtta med bra kunder hela dagen och nu sitter jag i mina raggsockar och dricker höstglöd. fyllde på mitt egna tesortiment idag också. så nu kan jag överleva hösten. älskar förövrigt hösten. om man bortser från att behöva vara ute när det regnar. för vara inne när det regnar, med tända ljus. och te. det är bra grejer.

jag längtar till helgen då jag och robin ska få umgås igen. jag saknar honom.

dags att sätta fart

idag har jag haft sovmorgon. bara för att jag jobbar sent ikväll.
sov lite längre än jag tänkt mig, ätit en god frukost i lugn och ro och nu har jag rivit av ett avsnitt SATC och borde hoppa i duschen för att hinna. men insåg nyss att jag kommer bli minst lika blöt igen när jag kommer ut. älskar dimman och vädret. ännu mer om jag inte hade behövt gå ut idag.

bildserie

skrev ett argt mail och frågade varför inte det fungerar att lägga upp bilder. skamligt skrev jag att det var. och då fungerade det visst helt plöstligt. så är kommer en hög. hejhopp!
















1. dans i lördags 2. bellman & anna igår 3. skopåtagning lördags 4. efter monsunregnet igår
5. pussade kräftor i lördags 6. jerry & anna i lördags 7. resultatet efter pysslet igår

du är en vän jag lärt mig sakna

va är det med att det inte går att ladda upp bilder. va är det för fel?
tänkte ju förgylla denna dag med lite bilder från kräftskivan, igår och lite annat.
blir att skicka iväg ett mail till de ansvariga. det här accepteras icke.

idag har det regnat, varit sol, regnat, varit mulet, regnat, mulet, regnat, sol. och svinkallt. trevligt med sensommaren tycker jag. när man får ta på sig hundra kg kläder och NÄSTAN vantar på morgonen. men framåt lunch kom en gammal vän till mig och klippte sig, alexandros. och sen gick vi och åt lite kyckling och pratade precis som vi alltid gjort. som om vi träffas varje vecka och gör detta. och egentligen ses vi en gång varannat år eller nåt. jättefint att det finns kvar det där som fanns förr. fortfarande. och jag hade en sån där bra känsla efter att vi setts. jag var glad i kroppen. lättad av att det inte var tungt, en tryckt stämning och pinsam tystnad att ses. det hade förstört allt. men vi var samma personer. sådär 9 år senare. fast utan löjliga kärleksproblem och läxor.      - jag hade en vän som kallade mig känslig. som kanske kände mig för väl.



efter maten skulle alex snart åka hem till uppsala och jag fick jobba ett tag igen. gick på massage efter jobbet och trodde jag skulle dö av smärta. imorgon kommer jag ha jättejätteont i ena vingen. efter det bar det iväg tillbaka till jobbet för att fixa mamma. sen var det dags att cykla hem, och jag fick använda cykellyset. sååå mörkt var det. nu har jag varit hemma en stund och väntar mest på han jag bor med men aldrig ser. trevlig kille har jag hört.


varannan tisdag = ledig dag

den här dagen kan ju mest sammafattas som: en bra ledig dag!

började dagen med att gå upp sjukt tidigt och åka till halkbanan. slirade runt ett par varv och hade sjukt kul. tänk om uppkörningen kunde vara likadan, då skulle jag vara kung. efteråt så drogs det mot stan igen för att möta upp anna för en sallad, sen köpte jag härliga blommor på torget och gick upp för att fixa naglarna igen hos rina, mycket trevligt. sen drog jag hem, ställde fram blommorna och tyckte att allt i hemmet kändes mycket trevligare och då beslöt jag mig för att rensa lite avlopp (inte den trevligaste stunden på dagen) och sen kom anna igen så beslöt vi oss för att ta med hela min pysselsamling hem till henne och göra lite ljus och tändssticksaskar. sådär till hösten. vi fick även med oss annas mammas hund, bellman med oss hem. mycket söt hund. jag bjöd honom på knäckemackor och kliade honom på magen. så nu kan man nästan säga att han älskar mig.

så efter vi hämtat bellman och lämnat av honom hos anna tog vi fart mot stan för att införskaffa lite ljus och annat trevligt. går ner på clas ohlson för att fixa lite, där nere går jag förbi ett gäng trevliga servetter och tänkte de där ska jag ha. lägger de under armen och går vidare. kommer till kassan, anna betalar sina grejer. jag går igenom kassan och sen på väg upp i rulltrappan inser jag att jag har kvar servetterna under armen. VA FAN?! tydligen snattat. helt hysteriska sprang vi därifrån. sen började det regna som i en regnskog och vi blev blötare än någonsin. såg ut som vi tagit ett dopp någonstans. anna bjöd sedan på korvstroganoff och sen satt vi och försökte få inspiration men fantasin inföll aldrig, och några höstiga saker blev det inte så mycket med, men vi fick några nya ljus iallafall. sen kom robin och hämtade mig och jag fick låna trevliga mjukisbyxor av anna samt ett par träskor för att kunna åka hem då mina kläder var dröpblöta fortfarande. kommer nog inte kunna ha mina skor imorrnbitti heller.

som sagt, bra dag. nu ska vi sova. och imorgon ska inte klockan ringa klockan 06.00. men det tåls att fundera på om jag ska börja gå upp sjukt tidigt mina lediga dagar iallafall. man hinner ju så mycket! .... fast det är ju sjukt skönt att sova.

innan sömnen

tänkte jag skulle göra en uppdatering. har inte haft tid eller ork i helgen.

efter flyttlass och 100 kg spackel i lördags så svirade vi om och begav oss till jerry och anna på kräftskiva för fyra personer. där blev det sörplande, sjungande, seriöst snack, drickande, dansande. ja, you name it!
sen drog vi in till stan en sväng där både platå och sliver avverkades. sen kom vi på att det var ganska tråkigt, tog varsin körv och gick hem. och igår låg vi mest i soffan hela dagen. förutom när vi åkte och hyrde mer filmer och köpte pizza. bra och skön söndag!

idag har det jobbats, körts lite motorväg och sen efter workie begav sig jag och anna till erik där vi drog av fyra bröllop och en begravning. nu kom typ robin hem och vi ska sova. för imorgon ska man vara på körskolan pigg som en lärka kl 7.30 då man ska ut och slira lite, ni vet akta konor osv. blir nog bra. uppkörningen och teorin är numer också bokad och jag känner mest skräckblandad förtjusning.

eftersom bloggen vägrade ladda upp mer än bara ett fåtal bilder från lördagen så får ni nöja er med dessa så länge...









...ja, det blev ju bra bilder. godnatt!

i feel love for the first time



en gammal goding bara för att försöka beskriva känslan jag har just nu.


i love it.


i want to break free

ja, idag skulle som sagt körlektionerna dra igång igen, tänkte väl mest att det här kommer ju gå åt hell. satte mig i bilen, förklarade att jag inte kört bil sen sist vi sågs och gisela sa mest att vi skulle köra och ser hur det kändes, sen kör jag runt i nästan 80 min och allt går skitbra. tydligen bästa körningen någonsin och jag fattade ingenting. och det var så sjukt roligt att köra! kändes nästan som allt fallit på plats nu, och det bara flöt på hur bra som helst. gisela var imponerad och sa "nu måste du boka din uppkörning snart". då är det dags med andra ord att ta tag i saker igen. på riktigt! jag börjar bli nervös. men första anhalten är halkan på tisdag. då ska jag försöka att inte köra på älgen (eller konan som representerar den rättare sagt) är hur som helst så glad över att det äntligen börjar bli dääär. jag kan se slutet nu!

är annars också nöjd med mina nya matvanor. äter ingenting för att jag inte hinner. idag har jag avverkat en smoothie och två knäckemackor. samt ett äppla från jocke och angelas trädgård (delicious förövrigt) min mage älskar mig just nu. så imorgon kväll tänkte jag och robin äta något riktigt gott och mysa ner oss med en film. kommer väl dock sluta med att vi båda somnar i varsin ände av soffan som vanligt för att vi är helt utmattade, ungefär som vanligt lagom till helgerna i detta hushåll.
och sen på lördag ska man vara pigg och stark för då ska det börja flytta familjen nilsson/öhgren till borensberg klockan 9.00. jag hoppas mest på att få köra bilen fram och tillbaka.

nu är jag trött som fasen och hoppas att jag får sova gott.
imorgon ska jag vara pigg och försöka ringa och boka den där läskiga tiden.
och imorgon är det fredag. hur fort gick inte den här veckan?




ja, och som slut på den här dagen så bjuder på en liten gambia-apa.

then our hearts combined like a neutron star collision

varför ska man alltid vara skittrött vid åtta då man längtar till sängen för att sedan vid tio bli aspigg igen
helt meningslöst.
jag måste komma in i vanliga rutiner nu snart igen. det här funkar ju inte alls.
tror ju att jag ska dö varje morgon klockan ringer och då har jag bara jobbat tre dagar.

tidigare ikväll satt jag och kollade i gamla gymnasiekataloger hos erik och skrattade.
varför såg man ut sådär? alla hade fulaste pumaskorna i världshistorien.
jag hade lyckats bra med min rouge den morgonen också.

imorgon ska jag köra bil för första gången på fem veckor. känns bra
fick fråga robin förut om bromsen verkligen sitter i mitten.
bara för att se så jag inte blivit dum i huvudet.
tror dock robin undrade om jag mist förståndet och undrade om jag skojade.
men ja. jag har ju iallafall inte blivit dum i huvudet rent teoretiskt så då borde jag ju klara mig praktiskt?
eh, ja.
älskar ännu mer till halkan nästa vecka. är det möjligt att kugga så gör jag garanterat det.
bara för att jag är jag.
ja, jag har bra självförtroende.


have you seen the rain

längtar tills jag får åka hem från jobbet i åskan och regnskurarna
jag är så snygg i min regnjacka och mina stövlar
imorse så gjorde jag bara ett litet hål med luvan så jag kunde se vart jag cyklade
skulle behöva köpa ett par regnbyxor också
så jag liksom blir komplett

hej hå, hej hå, vi till vår gruva går

efter att ha citerat de sju dvärgarna så kan jag meddela att första dagen på jobbet gick som en dans
det var faktiskt ganska skönt att komma tillbaka, känna att man får rutin igen
träffa allihopa, fundera hela förmiddagen på vad man ska ha köpa för lunch, fixa en ny skyltning, träffa alla mina trevliga kunder, och efter jobbet få en enorm utväxt fixad, ja, rätt bra dag faktiskt!
nu har jag ätit ett ägg, två knäckisar, druckit te och ska äta lite frukt. sådär ja, nya livet som en liten ask.

är förövrigt rätt arg på 3, skulle bara ringa och dubbelkolla om allt fanns med idag då det blev lite krångel in i det sista i fredags. men tydligen finns inte mitt abbonemang besällt längre. därmen kanske inte min nya phonis. ska tydligen vänta på att någon viss marko ska ringa mig. men han har då fan inte ringt. och det värsta är väl att han kommer ringa under dagen imorgon när jag jobbar så jag inte kan svara iallafall. älskar säljare. frust. det var skönt att få ur sig ilskan.. men moving on!

nu ska jag mysa ner mig bredvid min man.
för nu har jag tänt ljus.
klockan är strax efter nio och det är mörkt.
nu får det gärna bli jättejätte höst.
det gör mig inte ett dugg.

blanka blad

man vänjer sig fort vid att vara ledig
jag undrar om jag minns hur man klipper hår?

efter ett par kg potatis och fiskpinnar, så stirrar vi nu på ett avsnitt med per moberg
idag sprättar han upp en liten bebisgris och fyller den med grönsaker på en jättejättestor stekpanna
trevlig kille den där per!
snart ska vi väl äta några bitar choklad (jag tänker fortsätta semesterandan in i det sista, imorgon är det dags att börja det nya livet igen) och titta på en film till. det är ganska mysigt ändå, när det är lite mulet
men det är konstigt att det tog ända tills sista dagen innan jag insåg det
eller så är det för att jag insett att det nog är över nu. eller att det rättare sagt känns som det kvittar.

nu fick jag lite ångest.

fopollslille

igår åkte vi ut till fabian och micke för att det var alldeles för varmt i stan
där spelades det lite fotboll, kollade på pippi, åts "boulle" och skrattade
fabian har äntligen börjat säga mitt namn men i denna formation: "näää mämmä!"
alltså, ska han i vissa tillfällen bara vara svårflörtad så det liksom skär lite i mitt fasterhjärta
men jag hoppas att han bara låtsas och att han egentligen tycker om mig











när vi kom hem så svirade vi om och åkte ner till afrodite och åt god mat
sen till maxi för att köpa frukt till ett helt kompani samt hyrde tre filmer
efter det bosatte vi oss i soffan och myste
det var en sån där perfekt dag!

idag är det grått och jag undrar om det är bara för att man ska få ännu mer ångest över att imorgon är de veckorna man längtar efter ett helt år helt slut och det är dags att slita och inte orka ha ett liv igen
då är det liksom bara ett år tills man är ledig nästa gång. härligt!
robin är en sväng hos mehdi, jag borde duscha
för sen hoppas jag att vi kan hitta på något trevligt att göra sista timmarna på semestern.





I could use a dream or a genie or a wish
to go back to a place much simpler than this

cause after all the partyin and smashin and crashin
and all the glitz and the glam and the fashion
and all the pandemonium and all the madness
there comes a time where you fade to the blackness
and when youre staring at that phone in your lap
and you hoping but them people never call you back
can we pretend that airplanes
in the night sky
are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)
can we pretend that airplanes
in the night sky
are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)



trendig

jahaja, då har man beställt sig en iphone 4
och är en mille fattigare, typ
älskar materialismen

googla sig själv

i brist på annat så googlade jag mitt namn på bildsök
insåg rätt fort att jag inte något vidare populär
precis som jag inte visste det
men hittade den här iallafall



johan och jag blev intervjuvade av en tidning om bröllopstrender
det hade jag helt glömt bort
och som ni ser var det ett tag sen
skapligt kort hår...

vad vore jag, utan dina andetag

började dagen med en bulle
sitter och lyssnar på robin som fortfarande sover.
vill inte väcka honom då jag tänker att om han får sova lite till kanske han vaknar och mår jättebra.
nu tog jag en till bulle
jag är så nyttig



hoppas på en bra fredag. hoppas- hoppas- hoppas.

i skrivandets stund

precis när jag hade lagt upp förra inlägget så säger robin:

- emme, kan inte du gå och hämta ett rep eller snöre till mig?
- vad ska du med det till?
- så jag kan hänga mig själv i.



som sagt. vi älskar sjukdomen!

bujje

ja, det blev ju bra idag också. fick för mig att baka bullar. vilket jag aldrig gjort ensam innan, utan alltid i sällskap av mamma eller farmor. men det gick faktiskt bra, är sjukt nöjd. och goda blev de också!
sen kom krille, och vi beslutade oss för att robin behövde vallas lite efter 2 dagar inomhus. så vi gick en liten kort promenad, där vi hittade svampar och sen köpte sushi. väldigt trevligt! dock så fick robin världens febertopp här nu igen. hoppas verkligen att den är borta tills imorgon. vi skulle verkligen behöva göra något roligt sista dagarna på semestern. så SNÄLLA febern var borta imorrn. pusspuss.









och, jag bjuder på att jag ser fet ut på den här bilden bara för att det är lite roligt att robins svamp är sjukt stor och min pytteliten. mmm. älskart. nästa vecka börjar jag träna igen. japp.

krabbor och pinnstolar

hej alla ni som hatar att kommentera min blogg. tydligen något slags läsrekord igår igen. va fan hände?

idag har jag tillbringat förmiddagen på balkongen igen, men idag var det faktiskt sol. men det där med att sitta och läsa på hårda pinnstolar får en både att tappa känseln i rumpan samt få nackspärr. lyckades nog iallafall bättra på brännan lite kanske. nu känns det som regnet snart är här igen. börjar liksom kunna läsa av signalerna nu efter två veckors likasinnande väder. men jag har iallafall läst ut min bok nu.



robin är fortfarande ett litet ynkel som går runt. idag är han dock piggare så imorgon sa han att vi kanske kan ta oss ifrån den här lägenheten tillsammans. känns bra. idag kanske vi iofs ska äta sushi med krille. om nu han vågar ta sig hit.

inatt drömde jag att vi var i stugan och badade ute på storsjön, åkte med vattenskotern och det var jättevarmt. var jättelycklig över det fina vädret! sen helt plöstligt så kom det jättestora krabbor, i tusental. och gick man nära dem så fick man världens stöt och svimmade. jag var livrädd att råka nudda en då det verkade göra så jävla ont. så vi flydde med en helikopter.
vad är det för fel på mig?

what part of forever?



självförtroendet sjönk just till djupaste botten
att kolla på foton kan vara det värsta man kan göra
för seriöst får jag panik när jag inser att jag går runt och ser ut såhär
men den här låten mig glad
det får väl räcka just nu

I could stay stay stay, if that's what you want want want

det slutade regna och verkade rätt bra så tinne och jag tog oss en fika i fuktigheten
är det regnskogen vi hamnat i?
och när vi satt där och åt våra varma mackor som var helt omöjliga att skära i så åkte det förbi en kille på cykel pratandes i telefon, eller rättare sagt man kan tro att han försökte höras hem till personen han pratade med. vi blev helt frysta i våra rörelser och sen började vi asgarva. helt sjukt va han skrek!
sen skulle vi vara lite extra fikande och bytte ställe, och när vi väl fick våran kaffe där så började det regna och åska. försökte ta en illustrerande bild över hur blöt jag var när jag kom hem. men det lyckades sådär. (bild nedan)

nu har robin fått i sig litelite mat och har pratat lite, det börjar kanske vända?
hur som helst så ska det väl rivas av den heliga kvällsfilmen nu
känns förresten helt underbart att jag har söndagsångest en onsdag för att jag är livrädd över att våra sista semesterdagar bara kommer se ut såhär. hjälp.

bjuder på några foton från fikastunden. jag är också med!
och det är ju ganska trevligt eftersom jag sällan är det då det alltid är jag som är bakom kameran annars.









1. oskärbara mackor 2. fina tinne 3. moi 4. jätteblöt

sia - my love

LYSSNA bara:




you took my hand, added a plan
you gave me your heart
I asked you to dance with me

now I am strong
you gave me all
you gave all you had and now I'm home

fiskar på mitt kakel

eftersom solen förvann börja jag pyssla lite hemma, framförallt i köket.
satte upp en klocka, fixade kakeldekor, plockade runt och ändrade om lite. inget som kanske syns bara såhär, men det blev faktiskt skillnad. det går ju inte att göra precis allt när man hyr en lägenhet. skulle vilja göra om allt om jag bara kunde. men nu känns det lite mer ombonat igen.. lagom till vardagen ska börja.










nu ska jag snart hoppa in i duschen, hoppas att monsunregnet slutar tills att jag ska ta cykeln ner till stan och möta tinne en stund. jag blir skapligt uttråkad av att bara dra hemma. robin ligger mest död i soffan. hoppas på bättre tider imorgon.....

att försöka bli brun

solen visade sig, jag svirade om rätt fort och satte mig på världens oskönaste stolar på balkongen, där satt jag med mina strumpor på (eftersom det är svinkallt så fort solen försvinner litegrann), drickandes en kopp te, laddad med en ny elletidning. hatar egentligen att sitta där, men jag tänkte att det kan det vara värt!
och precis då kommer en fet jävla skata och sätter sig på lyckstolpen framför balkongen. sen kom även feta stora moln.


det var den solningen.

we don't waste no precious time (?)

robin har feber och är varm som en kamin, och därför kan vi inte hitta på så mycket just nu
jag sitter och lyssnar om & om igen på samma låt, så jag snart kommer tröttna på den totalt
har dåligt samvete för att jag sitter inne när solen väl lyser för att jag inte har någon att vara med
ute i solen
får tydligen ringa kundtjänst för att få en sån där iphone, och jag har telefonskräck
jag hatar att jag får ångest av allt, allt, allt
varför kan man inte bara tillåta sig att vara som man är ibland?



göra ingenting

igår såg vi på inception
bästa filmen jag sett på länge.
sen när vi kom hem åt vi nattamat
älskar semestermattiderna
de är alltid regelbundna

nu har vi ätit frukost och kollat på några timmars film
duschen väntar och sen en sväng till svärmor
jag älskar att vi gör så mycket nytta och sånt på våran sista semestervecka
ångesten nalkas




grey clouds in my mind

förresten, är det höst nu?

i'll be lucky to have you

lördagen blev galen som vanligt med elin & gänget. hade sinnesjukt roligt!
borg och jag satte oss i en taxi (världens största kan tilläggas) när fötterna började strejka totalt och efter varsin kokt korv samt ett svagt minne av att jag bad en kille dra åt helvete(?) kom hem och sov en stund innan jag var tvungen att gå och lägga mig över toan, sen mådde jag asbra och inte ens bakis. bra där!

dagen efter spenderades med en påse popcorn och 14 sex and the city avsnitt
sen kom robin hem som en dränkt katt med lervälling överallt. så han tog en dusch sen åkte vi en sväng till borens för att kolla väggar och ta en kopp kaffe hos roger och inger. sen köpte vi ekkällan kebab, och grönsaker med dipp. älskar vårat försök att försöka jämna ut det onyttiga med något lite nyttigt. det går bra med det nya nyttiga livet!
fast jag har ju en veckas till semester (bra att skylla på semestern hela tiden)
för sen måste jag ta tag i mitt liv
har sjuk ångest över att jag inte läst någon körkortsteori, inte kört bil på fem veckor och inte tränat mer än två ggr. och jag som innan semestern sa "ååååh, nu har jag så mycket tid till allt.. gud, va bra allt ska bli"

idag ska vi nog bli lika inne som alla andra och bli med iphone
och med det sagt så bjuder jag på den här:



måndagströst

imorse robin for med grabbarna till stockholm för att kolla på rockband en heldag och natt
jag fortsatte sova en stund, och efter en frukost och två sex and the city avsnitt så svirade jag om lite och tog cykeln (som efter mitt skrot tidigare i somras inte alls mår bra, måste nog lämna in kraken) och mötte upp angelica & tindra. vi fikade, tindra drack mer kaffe och te än oss och sen tog vi ett varv på stan. jag fick ett nytt namn då tindra skrek ut MIMMIIIII i förvivlan varje gång jag försvann några sekunder. jag och angelica fick oss några goda skratt. jag saknar angelica ofta och mycket och är ledsen över att vi inte ses mer. men när vi väl ses är allt precis som det alltid varit. så som det ska vara när man är med sina riktiga vänner... och det älskar jag!

nu borde jag egentligen sätta en rejäl fart då jag har en present att fixa och för att inte tala om mig själv
för sen ska det på födelsedagskalas x2 hos elin och alex. och partybrudarna brukar kunna bli helt galna.. så det blir nog en bra kväll! hoppas på bättre än i måndags när man inte ens fick komma in på klubben då det var fullt redan klockan 22.. herregud? när blev det så i linköping?

nej nu hinner jag inte mer, har suttit här alldeles för länge och fixat med det här:


















i don't know what i've done, or if i like what i become

en annan sak: tydligen något slags läsrekord men aldrig någon som kommenterar.
är det bara den svenska nyfikenheten som hägrar eller är den helt enkelt bloggen tråkig?

we'll follow the sun

idag regnar det och jag har sovit sjukt länge igen
den här semestern gör mig sjukt slö
tänk om solen kunde börja visa sig igen..

nu ska jag och robin gå en sväng på stan
ikväll ska vi försöka oss på den där måndagsklubben alla pratar om



där inget är sig likt
fast allt är likadant

när inget är sig likt
vad är min tystnad värd?
när inget är sig likt
fast allt är likadant
när inget är sig likt
vad är min tystnad värd?

as easy as breathing














palladium

i höst önskar jag mest av allt ett par såna här
men med mina små pygméfötter verkar det vara svårt att få tag i dem
har letat både i städer och på nätet
.. i värsta fall köper jag ett par för stora skor och har sockar i?



inga spöken i min garderob

garderoben och jag förklarade krig
och jag vann

före:



efter:





och dessa högar ska jag förhoppningsvis göra någon i världen lyckligare av:



nu är det typ tomt i garderoben
tror jag och robin får åka och shoppa lite sista veckan på semestern!
eh-hehehe alltid bra med ursäkter....

idag har jag ätit fil, druckit en kopp te, lite nötter och ett glas vatten samt varit i krig
jag är hungrig, ful, svettig
ska väl ta tag i det nu, duschen och sen vänta på att robin kommer hem

no one's gonna love you more than i do

jag har inte varit hemma på två veckor
stugan, halmstad och göteborg har mest hägrat
och varje gång vi åker bort är solen framme men hemma regnar det jämt
how come?
men senaste två dagarna det varit hemmafrid
jag har sovit (väldigt länge), kollat på sex and the city och väntat på att robin ska komma hem från jobb (tydligen har min pojkvän svårt att inse att semester är inte semester även om man hjälper släkten)
nu ska jag rensa min garderob som ser ut som ett rent helvete
det borde ha gjort för typ 1 år sen
så jag ska göra tre högar:
slänga, spara och ge bort
den som söker ny/gamla kläder är fri att komma hit och hämta

jag har ett gäng foton som jag tänkt ska in här i semesterns tecken
men jag har inte riktigt haft ork att fixa allt
har istället den här att bjuda på
och i love it




...och ja, jag ska försöka bli bättre på det här igen
jag har liksom inget att skriva om bara
blir bara blaj

RSS 2.0